26 Kasım 2016 Cumartesi

İLK İZLENİM VİDEOSU! Flormar Future Historical / Anti Blemish Foundation

Merhaba;

Gün geçmiyor ki Flormar, yeni ve muhteşem koleksiyonlar çıkarmasın. :) Hazır 27 Kasım'a kadar kalem ve oje haricinde tüm ürünlerde %40 indirim varken; ben de yeni çıkan "Flormar Future Historical / Anti Blemish Foundation" ilk izlenim videosunu sizlerle paylaşmak istedim.

Dün siparişim elime geçti ve hemen video çektim. Tabi montaj, yükleme derken videom yayına hazır. Aynı anda da buradan detayları paylaşmak istedim. İndirim yarın biteceğinden, öyle bir acele ediyorum ki anlatamam.Videoda veya burada hatalarım varsa affola..

Videoya gitmek için aşağıdaki görsele tıklayabilir, ücretsiz abone olarak yeni gelecek videolardan da haberdar olabilirsiniz. Bu arada bu fondöteni merak eden arkadaşlarınız varsa da paylaşırsanız onlara da bana da çifte mutluluk yaratmış olursunuz, sevaptır. :D

Flormar Anti Blemish Fondöten

Fondöteni dün ilk kez sizin karşınızda denemiştim. Bugün, tekrar deneme şansım oldu, o nedenle aslında bu yazı; videonun devamı niteliğinde.


Öncelikle şunu söylemeliyim ki; "Flormar Future Historical / Anti Blemish Foundation", kuru ciltlere göre değil çünkü pudralaşan bir yapısı var. Kapatıcılığı ortadan yükseğe ve iki kez üst üste uygulamaya müsait ve o zaman tam kapatıcılık sağladığını söyleyebilirim. Karma ve yağlı ciltlerde bile altına iyi bir nemlendirici istiyor, bugün bunu gördüm. Yapısı ve kapatıcılığı bence "Loreal Infallible Matte" fondötene çok çok benziyor hatta bence daha uygun fiyatlı muadili. İlerleyen saatlerde hafif parlama yaptı ama inanın bende Rimmel London Stay Matte matlaştırıcı baz bile parlama yapıyor, o yüzden bu söylediğimi çok kaile almayın bence :).

Flormar Anti Blemish Foundation

Dış ambalajının üzerindeki tanım yazısını solda, içeriğini de sağdaki görselde bulabilirsiniz.

Okuduğunuz ve videomu izlediğiniz için teşekkürler. Lütfen okuyup veya izleyip geçmeyin. Destekleriniz önemli ve bunun için lütfen takibe alın.
Sosyal medya linkleri ise sayfanın üst kısmında..
Hepinizi bekliyorum, sevgiler <3

Duygu Göker

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yazmak İster Misin? :))