26 Ocak 2016 Salı

ZAO ile Hassas Ciltler İçin Makyaj, Sorun Olmaktan Çıkıyor!

Doğallığını kanıtlayan birden çok sertifikaya sahip Türkiye’deki tek kozmetik makyaj markası olan ZAO Organik, içeriğindeki gümüş tozu ve silisyum ile tüm hassas ve atopik ciltlere güvenle kullanım imkanı sunuyor.

Organik bambu kök sapı özü ve bambu yaprağı hidrosolü ile formüle edilen Fransız makyaj markası ZAO, sağlıklı ciltler kadar hassas ciltler için de geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Dermatalogların hassas ve akneli ciltlere sahip hastaları için önerdiği makyaj ürünlerinin içeriğinde olmazsa olmaz olan gümüş tozu, ZAO’nun tüm ürünlerinde bulunan en önemli bileşenlerden biri.
Derinin onarımına yardımcı olmak üzere gümüş tozu ve organik silis ihtiva eden ZAO, Premium Organik Sertifikası, Cosmetique Charte Cosmebio (BIO), ECOCERT, Vegan, Cruelty-Free International, %100 Naturel, Rechargeable Refillable sertifikalarının hepsine birden sahip olan Türkiye’deki tek kozmetik markası.

25 Ocak 2016 Pazartesi

Gülümsemeye Dair Şaşırtıcı Gerçekler: Hangi Gülümseme Ne Anlama Geliyor?

Vücut dili kullanımının en belirgin özelliklerinden olan gülümsemenin farklı çeşitleri, altında farklı anlamlar barındırıyor. Tıpkı hissederek gülümsemenin ve mutlu olmadığımız halde gülümsemenin karşımızdaki kişiler tarafından hissedilebiliyor olması gibi, nasıl güldüğümüzün de karşımızdaki kişiler tarafından algılanış biçimi farklılıklar gösterebiliyor.

Dudakları Kapatarak Gülümsemek


14 Ocak 2016 Perşembe

RIMMEL, Rita Ora İle Birlikte Türkiye Blogger Elçisini Seçiyor

Dünyanın önde gelen makyaj markalarından Rimmel, ünlü şarkıcı ve aynı zamanda Rimmel marka elçisi olan Rita Ora ile birlikte Uluslararası London Look Yarışması kapsamında bir blogger yetenek avı başlatıyor. 20’ye yakın ülkede düzenlenen yarışmaya Türkiye’den katılan bloggerlar arasından seçilecek bir blogger Londra’da Rita Ora ile tanışacak ve Rimmel'in ekibiyle çalışıp Blogger Elçisi olma şansı elde edecek. 

Rita Ora

12 Ocak 2016 Salı

CATRICE Liquid Camouflage Göz Altı Kapatıcısı

Merhaba;
Haftasonu tatiline adım adım yaklaşırken belki yolunuz Rossmann'lara düşer ve yeni gelen Catrice markasına bir göz atarsınız dedim. :) Instagram'da elimde bulunan Catrice markasına ait ürünleri paylaşıp "Hangisini yazmamı istersiniz?" diye sormuştum ve çoğunluk, likit göz altı kapatıcısından yana oldu. İstekleriniz benim için önemli ve istek alan blog yazısı veya videoyu her zaman planımda öne çekiyorum.

İşte CATRICE Liquid Camouflage Göz Altı Kapatıcısı

CATRICE Liquid Camouflage Göz Altı Kapatıcısı

7 Ocak 2016 Perşembe

Yeni Yılın İlk Bitenleri Youtube Kanalımda :)

Merhaba;
Dün itibari ile "Yeni Yılın İlk Bitenleri" videom Youtube kanalımda.
Tüm ürünlerin yorumları ve tam listesi de videomun bilgi kutucuğunda mevcut. İzlemediyseniz belki almayı düşündüğünüz ürünlerden bahsetmiş olabilirim.

Aşağıdaki görsele tıklayarak direkt kanalıma ve videoya ulaşabilirsiniz. :)

Duygu Göker Youtube