31 Mart 2014 Pazartesi

FLORMAR REBORN COLLECTION BB CREAM POWDER İNCELEMESİ

FLORMAR REBORN COLLECTION
FLORMAR REBORN COLLECTION

Merhaba,

1950 yılında Milano’da kurulup 1970 yılında Türk aile şirketi tarafından satın alınan bu uzun yolculuğuna yalnızca oje renk seçenekleriyle adım atmış olan Flormar markası, günümüzde oldukça başarılı bir marka haline geldi.
Türkiye'nin en büyük yerli kozmetik üreticisi olan Flormar, %51 hissesi Fransız devi Yves Rocher Grubu'na satıldığından bu yana, bildiğiniz gibi kendisini oldukça geliştirdi.



Ve bildiğiniz gibi Flormar markası, birkaç gün önce yeni bir seri ile karşımıza çıktı; "Reborn Collection". 
Serinin özellikleri arasında ambalajlarında bir kelebek motifi bulunması ve "Reborn (Yeniden Doğmak)" ismi gibi makyajlarımızda doğal, kusursuz ve canlı bir görünüm sunmak. Bu seride beş yeni ürün bulunuyor ve hepsi birbirinden güzel ve heyecan verici. 
Bugünkü konuğumuz ise bu seride en merak edilenlerden biri olan;
"BB Cream Powder". Şunu baştan söylemeliyim ki; Flormar veya başka bir kozmetik şirketi bana paket, tanıtım talebi, hediye vb falan göndermedi. Çıktığı gün gittim kendim aldım :) Amacım merak edildiğini bildiğim için ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak.

Gelelim bu ürünümüze; BB CREAM POWDER ürününün iddiası; "Cilt kusursuzlaştırıcı, nemlendirici ve aydınlatıcı etki sağlıyor" olması. Yapısı -pata cream- formunda ve her pata krem gibi ürünü parmağınızla denemek istediğinizde çok yağlı bir etkisi oluyor fakat ambalajda bulunan süngeri ile ürünü uyguladığınızda yağlı his bırakmıyor ve ciltle bütünleşiyor. Kapatıcılığı ise orta seviye diyebilirim.

FLORMAR REBORN COLLECTION BB CREAM POWDER


FLORMAR REBORN COLLECTION BB CREAM POWDERAmbalajı çift katlı. Açıldığında ilk katta ürün ve aynası; alt kısmında da ambalajında yer alan uygulama süngeri yer alıyor.



Flormar Reborn Collection BB Krem Pudra


Ürünü il açtığınızda gördüğünüz renk yanıltmasın; çünkü vücut ısısı olmadığında krem adeta bir koruma kalkanı oluşturup üst tabakayı koyu gösteriyor ama parmağınızı değdirdiğinizde ısıyla kendi rengini veriyor.

FLORMAR REBORN COLLECTION BB CREAM POWDER
Bileğimdeki damarların rengi bu fotoğrafta belli oluyor. Bu fotoğraf bileğime ürünü uygulamadan önceki durumu.


FLORMAR REBORN COLLECTION BB CREAM POWDER
Burada da ürünü bileğime yedirdiğim şeklini görüyorsunuz.
Damar renkleri kapanmış ve ciltle bütünleşmiş şekli ve yağlı his yok.
İlk sürdüğünüzde çok az parlıyor ama sonrasında cilt emdiğinde sorun kalmıyor.

Flormar'ın kendi sitesinde ürünle ilgili yazdığı ise şu; "BB Cream Powder cildin gün boyu mükemmel ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Yumuşak ve kadifemsi dokusu, ürünün uygulanmasını kolaylaştırır. Hafif yapısı cilt ile mükemmel uyum sağlar, ciltte uzun süre kalır." Aslında en güzel taraflarından biri SPF 30 içermesi ve nemlendirici etkisi olması. 12 gramlık bu ürünü Flormar mağaza, stand ve Gratis mağazalarının Flormar standından bulabilirsiniz. Şu anki fiyatı 20.75 lira. Yeni aldığım için uzun süre kullanma fırsatım olmadı fakat bu ürün hakkında tecrübelerim oldukça bu postu editleyerek daha detaylı kullanım sonuçlarını yazacağım.

Hepinize sevgiler.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yazmak İster Misin? :))