23 Şubat 2014 Pazar

ŞUBAT AYI FAVORİ ÜRÜNLERİM

SELAM KIZLAAAAR ! :)
Herkes bu güzel cuma günü nasılmış? Haftasonu geri sayım saatleri devam ediyor :)
Bugün sizlere Youtube kanalıma da yüklemiş olduğum "Şubat Favorileri"mden söz edeceğim.. 
Öncelikle şöyle hepsini bir görelim;

Subat Kozmetik Favorileri

Soldan sağa doğru tek tek inceleyelim;
  • Rimmel London Wake Me Up Fondoten: Bildiğiniz gibi Rimmel London'ın kısa bir süre önceTürkiye'de Watsons'larda satılmaya başlanan ve kendisinden memnun olduğum bir fondoten. Kapatıcılığı orta seviyede ve ışıltılı bir bitişi var. Sürdüğünüzde disko topuna dönmüyorsunuz ama sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor. Kendisi SPF 15 içeriyor, bence bu mevsim için yeterli :) Benim rengim 200 Soft Beige, bana biraz koyu geliyor ama beni bembeyaz yüzümle ruh görünümümden kurtardığı için mutluyum :) Tavsiye ederim.. 
  • Sudokrem Bebek Bakım Kremi: Ne alaka diyeceksiniz :)) Bu aslında bebekler için pişik bakım kremi ama aslına bakarsanız herkes için bir mucize.. Sivilceniz çıktığında üstüne sürüyorsunuz, sabah kalktığınızda aa aaa sivilce küçülmüş :) Kızarıklıklarınız var, sürüyorsunuz, sabah bir bakıyorsunuz hokus pokus kızarıklıklar yok olmuş.. Yara, bere, kesik, yanık varsa çok çok kısa sürede tedavi ediyor, acısını geçirmesi de cabası. Ben geceleri yatarken düzenli olarak yanaklarımdaki sivilce lekelerime sürüyorum, sabah renkleri açılmış ve daha aydınlık bir yüzle uyanıyorum :) Tamamen geçirmiyor çünkü bendeki lekeler muhtemelen derimin 7.katında :( Bunun için de bir cilt tedavisine başlayacağım sanırım.. (Videomda daha detaylı görebilir ve bilgi alabilirsiniz).
  • Urban Natural's Saç Bakım Maskesi: Bu maske; kolajen ve keratin içeren bir yoğun nemlendirici bir saç bakım maskesi. Ben denemek için almıştım; bu yüzden de bendeki ufak boyu (50ml). Ürün neler vaadediyor; 
  • Anında etki ederek saçın kolay taranmasına yardımcı olur.
  • Nemi hapsederek saça parlaklık sağlar, ağırlaştırmaz.
  • Saçın elektriklenmesini ve kabarmasını azaltmaya yardımcı olur.
  • Paraben içermez.
       Bu iddialarını tamamen gerçekleştirebilmesi için sanıyorum ürünü düzenli kullanmak            gerek. Ben 1-2 kez kullandım çünkü ürünün arkasında "Haftada 2-3 kez kullanın"                      yazıyor. Bu demek oluyor ki her yıkamada kullanmak doğru olmayabilir. Dolayısıyla ben       de her yıkamada kullanmadım.Tamamen yorum yapabilmem için en az 1-2 ay düzenli           kullanmam gerek ama bu kadar az kullanmış olmama rağmen memnun kaldım                       diyebilirim. Saçlarımı ilk kullanımda yumuşacık yaparak favorilerime girmeye hak                   kazandı kendisi :)

  • Watsons Whitening Cleasing Foam : İsminden de anlaşılacağı üzere Watsons'ın kendi ürünlerinden bir aydınlatıcı temizleme köpüğü. Bu ürünün içinde mikro-scrub parçacıkları, meyve ekstreleri, vitamin B3 ve vitamin E var. Cilde aydınlık bir görünüm kazandırıyor ve ben bunu seviyorum :) Her gün sabah ve akşam kullanıyorum ve bittikçe alacağım bir üründür kendisi.. Bu ürünün başka çeşitleri de mevcut; Watsons'larda tek tek inceleyebilirsiniz ve size uygun olanı alabilirsiniz :) Kokusu da sabuna benziyor ama çok ferahlatıcı ve güzel, ben sevdim..

  • Syoss 220 C Isıya Karşı Koruyucu - Şekillendirici Sprey : Profesyonel kuaför ve saç stilistleri tarafından özel olarak geliştirildiğini söyleyen bu sprey; özellikle maşa yapacağım zamanlarda benim kurtarıcım oluyor diyebilirim. Tek kötü tarafı spreyi sıktığınızda ürün çok dağılarak gelmiyor; sanki düz bir şekilde su gibi çıkıyor ama ellerimle dağıttığımda sorun kalmıyor. Maşa yaptığımda bukleler daha uzun ömürlü oluyor bana göre.. Bol maşa yapan biriyseniz; şeklin uzun süre kalmasını ve yüksek ısıya karşı korumalı bir ürün arıyorsanız bu ürünü tavsiye edebilirim kuzucuklarım :)

  • Essence Coverstick : "Essence" markası hayvan deneyi yapmadığından gönül rahatlıyla kullandığım markalardan ve fiyatı da bildiğiniz gibi uygun..  Gratis'lerde satılan bir marka ve bendeki bu markanın stick kapatıcısı. Fondoten sonrası kapatıcı sürmeyi daha çok sevdiğimden bu ürün benim için bir kızarıklık kurtarıcısı diyebilirim. Bitişi mat ve sanki kendinden pudralı gibi. 5g'lık bir minnak ve bendeki rengi "01 Matt Sand". Tavsiye edilir :)

  • The Balm Nude Tude Palette : Bu palet hakkında yoruma gerek var mı bilmiyorum ama sanırım her ay BalmJovi paletle dönüşümlü olarak favori listeme girecek gibi görünüyor :) Bitmesin diye azar azar kullanan başka deli var mı benim gibi bilmiyorum ama elimde olsa videomda da dediğim gibi müzeye kaldıracağım sanırım :) Bu paleti hemen hemen hepiniz bildiğinizden fazla bir şey söylemeyeceğim.. Muhteşem ! 

  • Essence Love Letters 05 Inkheart Oje : Bu seriyi uzun zamandır beklediğimi daha önce de söylemiştim.. Sonunda geldi ve bu mürekkep renkli oje favorilerime girdi. Rengini ve yapısını sevdim; çabuk kuruyor gözlemlediğim kadarı ile. 7ml'lik bir oje ve bana göre tırnakta çok hoş duruyor.

  • Neutrogena Norveç Böğürtlenli Lipstick : Özellikle soğuk kış günlerinde çatlayan hatta kanayan dudaklarımın en başarılı kurtarıcılarından biri olduğu için Şubat Ayı favorilerime girdi kendisi. 4,8 g ve çok hafif bir böğürtlen kokusu vardı ve kokuya duyarlı tüketiciler için rahatsız edici değildi. En azından ben hiç rahatsız olmadım fakat bu markanın hayvan deneyi yaptığına dair duyumlar aldım; iyice araştırmadan bir şey demem doğru olmaz ama eğer hayvan deneyi yapan bir markaysa benim için bitmiştir.

  • NYC Expert Lash Oje (156 Disco Ball) : Bu ojeyi koyu renk ojelerin üzerine sürdüğümde gerçekten ışıl ışıl parlıyor, adı gibi tırnaklarınız disko topuna dönüyor :) Siyah ojenin üzerine fransız manikürü tekniğiyle sadece tırnak uçlarına sürdüğümde çok çok hoş duruyor. Şubat ayında bolca kullandım ve çok sevdim..

  • Rimmel London Stay Matte Pudra : Bu pudra sanırım birçoğumuzun favorisi :) Özellikle cildiniz benimki gibi yağlıya dönük karma ise alın, burun ve çeneye azıcık pıt pıt; tamamdır :) 4-5 saate kadar parlama yapmadan kurtarıyor. Bu benim ikinci pudram ve rengim "005 Silky Beige" .14 g.'lık bir pudra, kendisi iyi hoş ama kapağı konusunda birçok blogger ve youtuber arkadaşım gibi ben de olumlu bir şey diyemeyeceğim.. "Ey Rimmel London duy sesimizi; şu kapak tasarımını bi değiştirin artık yahu!" :)) Sanki sesimi duyacaklar haha :))

  • Essence "06 Barely There!" Ruj : Evet Şubat Ayı boyunca en çok bu ruju kullandım. Kalıcılığı çok iyi değil ama dudaklarımı kurutmuyor olması benim için kalıcılığından daha önemli. Rengini videomda göstermiştim, hemen tık tık videoya bakmaya ve beğenirseniz abone olmaya :) Essence standlarında hala satılıyor ve ebediyen de satılacak sanırım, benim gibi doğal dudak rengine yakın renkler sevenlere ve almak isteyenlere duyrulur :) Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 7,50 lira idi. 

  • Essence XXXL Shine Lipgloss : Ben Essence'in lipglosslarını seviyorum. Her lipgloss gibi bunlar da kalıcı değil tabiki ama ruj üzerine sürmesem bile uzun süre idare ediyorlar. Benim Şubat favorilerine girmeye hak kazanan lipglossun rengi "25 Bright Side Of Life". Turuncu, yavruağzı arası tam bir ilkbahar yaz rengi.. O yüzden aldığımda çok kullandım ama gerisini sıcak havalara saklıyorum :) 

  • Essence Silky Touch Allık : Amma çok "Essence" markası favorilerime girmiş :) Hayvan deneyi yapmadıklarından kullanmakta içimin rahat ettiği bir marka olmasından sanırım; fiyatları da uygun, e daha ne olsun? :) Şubat favorilerime giren bu allık 5g ve benim sevdiğim ve geçen ay en çok kullandığım renk; "40 Natural Beauty". Pembe alt tonlu bir kahve olduğunu düşünüyorum :) Alt tonlar konusunda profesyonel değilim; yanıltmak istemem. Hafif ışıltıları var; sim desem değil, sedefli desem o da değil :) yanakara oldukça doğal bir ışıltı ve renk kazandırıyor; ben bunu seviyorum :)

  • Purederm Clean & Bright Oxygen Bubble Mask : Gratis'lerde satılan bu ikili maskeye fena halde takmış durumdayım :) Bu maskenin sanırım iki çeşidi var; biri yaban mersinli, diğeri şeftalili, benim favorim şeftalili olanı. Derinlemesine temizlik ve aydınlatma vaadediyor. Papaya, yeşil çay ve bambu ekstreleri içeriyor. Kullanımı ise oldukça eğlenceli: Temizlenmiş -kuru- yüzünüze kuru ellerinizle sürüyorsunuz; yapısı jel formunda ve birkaç saniye içinde kendiliğinden hafifçe köpürmeye başlıyor. Köpürdüğünden itibaren 30 - 60 sn kadar masaj yapıyorsunuz ve ardından ılık suyla temizliyorsunuz. Geride bıraktığı ise daha sağlıklı, aydınlık, temiz bir cilt ve mis gibi şeftali kokusu.. Bu maske benim daha çoooook favorilerime girer :) Gratis'lerde satılıyor ve fiyatı 2,50 lira; şiddetle tavsiye edilir ;) 

Ve sonunda Şubat Ayı favori ürünlerim biter :) Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim. Sanırım daha yeni olmama rağmen bu en uzun yazım oldu :) Siz neler kullandınız? Sizin Şubat Ayı favorileriniz nelerdi merak ediyorum..

(: Hepinize mutlu haftasonları :)
Sevgiler..

14 Şubat 2014 Cuma

SEVGİLİLER GÜNÜ VE MEET MATT(E)

Selaaaam ! :) 


SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANLAR :) 
Düşündüm düşündüm madem bu özel günde sevgilisi  olan var olmayan var; ne yazsam dedim ve aklıma aşkım Meet Matt(e) geldi.. :P Bugün ben de sizi Matt sevgilimle tanıştırayım dedim :) Kendisi The Balm'da yaşıyor haha :) Şaka bir yana bu paleti gerçekten çok seviyorum, büyük bir aşk yaşıyoruz kendisiyle :)) 

Meet Matt(e); 8,55 gramlık bir far paleti ve adından da anlaşılacağı gibi içinde bulunan 9 minnak farın hepsi de mat. Zaten aşağıda tüm farların resimlerini ve kolumda örneklerini (swatch diyeceğim ama Türkçe'nin içine İngilizce kelimeler sokmayı sevmiyorum) yayınlayacağım; oradan da net bir şekilde görebilirsiniz. Tüm The Balm ürünleri gibi; bu palet de çok eğlenceli :) Paletin arka kısmında da "Meet Matt(e)" denen eleman hakkında bilgiler yer alıyor, tabi esprili bir şekilde :) ve yine bütün The Balm ürünlerinde olduğu gibi bu paletteki bütün farların isimleri mevcut. 

The Balm'ın en sevdiğim bir diğer yönü; paketlerinin eğlenceli ve renkli olması dışında HAYVAN DENEYİ yapmıyor olmaları ve bu benim için gerçekten çok önemli.. Youtube kanalımın son videosunda da (Bitenler) hayvanlar hakkında minnak bir mesajım vardı hatırlarsanız :) hemen sizin için çektiğim "Meet Matt(e)" fotoğraflarına göz atalım..

The Balm Meet Matt
Gördüğünüz gibi; eğlenceli bir palet daha.. Bembeyaz dişleri takım elbisesiyle "Meet Matt(e) :)
The Balm Meet Matte
Paletin arka kısmında gördüğünüz gibi bu arkadaş hakkında bilgiler ve farların renkleriyle isimleri var. 1.88m boyunda, mavi gözlü ve mesleğinin far paleti olması; diğer bilgiler gibi oldukça ilginç ve eğlenceli :)
The Balm Meet Matte
Gelelim bu güzelliğin içindeki far renklerine.. Dediğim gibi hepsi mat olmak üzere 9 farklı renk mevcut ve çift taraflı küçük bir fırçayla size geliyor. Fırçaların ikisi de açılı. 9 Matt kardeşin isimleri ve mükemmel renkleri..
The Balm Meet Matt
Ve kolumdaki halleri. Kolumda krem, baz vb yok ve pigmentlerin başarılarını görüyorsunuz.  Üçlü sıra halindeki halleri :) Sırasıyla (Palette ilk sıradaki üç far) Matt Smith, Matt Gallagher, Matt Ramirez
(Palette ikinci sıra); Matt McDonald, Matt Horowitz, Matt Chung
(Palette en alt sıra); Matt Batali, Matt Schilling, Matt Patel.

Gördüğünüz gibi renkler de muhteşem. U.S.A üretimi bu marka, yurt dışında "High End", ülkemizde de "Drugstore" olarak yalnızca Gratis'lerde satılıyor. 11-14 Şubat arasında bu markanın her ürününde %40 indirim mevcut ve bugün gün sonuna kadar devam ediyor. Bu indirimi kaçıranlar üzülmesin çünkü muhtemelen 8 Mart'ta da bir indirim gelir diye tahmin ediyorum. Zaten özel bir gün olmasa da Gratis ara sıra indirimler yapıyor. Bu paletin indirimsiz fiyatı şu anda; 54.50 ve %40 indirim olursa da 32.70 liraya alabilirsiniz..

<3 HEPİNİZE SEVGİLER ÖPÜCÜKLER <3


8 Şubat 2014 Cumartesi

İlk Konuğum "Diadermine CC Creme" :)

Merhaba ! :)


İlk ürün incelemesiyle karşınızdayım. Bildiğiniz gibi BB kremler bize yetmedi, bir de CC kremleri çıkarmaya başladılar :) Fakat ben bu noktada açıkçası BB ve CC kremler arasında çok fark, hatta hiç fark olduğunu düşünmüyorum. Bana bir pazarlama stratejisi gibi geliyor. Yani tüketicilerde psikolojik açıdan sanki ürün serisi harf (!) atlayınca daha yararlı, daha iyi gelecekmiş gibi düşünülebiliyor. Tabiki bu benim düşüncem :) İçeriklerinde farklılıklar da olabilir, hangi kremin hangi cilt tiplerine uygun olduğu kişiden kişiye ve üründen ürüne  değişir tabi..

Gelelim bugünkü konuğumuza.. Bugün sizlere "Diadermine CC Creme" den bahsedeceğim.
Bildiğiniz gibi bu cc (Color - Correcting) krem; düşük toleraslı ciltler için üretilmiş ve tek bir rengi mevcut (Kutusunda "Doğal Ton" yazılı). İddiasına göre; 

  • Cilt lekelerini ve kusurlarını kapatır.
  • Cilt tonunu eşitler.
  • Nemlendirir.
Ayrıca içinde paraben, silikon ve parfüm yok. Bu ürün 27 Şubat'a kadar Gratis'lerde 18.90; Watsons'un yeni katoloğunda (6 Şubat - 5 Mart) 16.50 liraya satılıyor.

Gelelim benim görüşlerime; 
Cilt lekeleri ve kusurları kapatması konusunda pek katıldığım söylenemez. Bu konuda BB kremler bu kremden daha başarılı.. Cilt tonumu eşitledi mi; bu konuda da çok olumlu bir şey söyleyemeyeceğim :( Nemlendirdi mi? Bu konuda fena sayılmaz. Uzun vadede kullanamadım bu yüzden bu konuda bir şey diyemem.
Fotoğraflara tıklayarak içeriklerini, vaadettiklerini ve anlık etkilerini daha yakından görebilirsiniz :)
Ürün dış kutusunun ön kısmı :) 
Ve arka kısmı :) 


İçinde neler var neler..
Kahramanımızın kendisi :)



Tuzluk görünümlü elimde dağıtmadan önceki hali :)
Elime yayma çalışmaları..
Ve elimde yayılmış hali..


Işık çok iyi değil farkındayım ama zamanla bu sorunlar da hallolacak inşallah .. 
Sizce "Before - After" farkı var mı? :) Siz kullandınız mı? Memnun kaldınız mı ? 
Ben çok memnun kalmadım ama cilde göre değişiyor tabi. Belki siz memnun kalmışsınızdır :) Karar sizin.. 

<3 Hepinize kocaman sevgiler <3



7 Şubat 2014 Cuma

KOCAMAN BİR MERHABA ! :)

SELAM CANLAR :)

Bloğumun ilk yazısı ile karşınızdayım :) Heyecan var mı var ama girdik bir kere bu işe :) Bundan böyle kozmetik, makyaj, bakım, güzellik, saç, baş :) ürün incelemeleri ve daha birçok konuda burada yazıyor olacağım.. Elimden geldiğince aksatmamak şartı ile tabiki :) Beni desteklerseniz çooook sevinirim.. En kısa zamanda burada ve youtube kanalımda görüşmek üzere ;) 

SEVİLİYORSUNUZ <3 

Youtube : su perisi

Google + : superisi

Bloglovin : TC Duygu Göker 

Ama biz burada çok yeniyiiiiiiiiiz ! :))





(<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11738143/?claim=4puspkg68rt">Follow my blog with Bloglovin</a>)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11738143/?claim=tjxexzmq927">Follow my blog with Bloglovin</a>

<div style="width: 125px !important;height: 80px !important;"><div style="display: block;"><a href="http://yazarkafe.hurriyet.com.tr" class="BoomadsButtonLink143" target="_blank"><img src="http://widget.boomads.com/images/bumerangWidget/bumerang-yazarkafe-yazarlari-12580-oval.png" alt="Bumerang - Yazarkafe"/></a></div></div><script type="text/javascript"><!--

boomads_widget_client = "3a79633a299c4d28b16bcb1f4a181eb2";
boomads_widget_id = "144";
boomads_widget_width = "0";
boomads_widget_height = "0";
boomads_widget_trackingparameter = "http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/";//-->

</script><script type="text/javascript" src="http://widget.boomads.com/scripts/widget.js"></script>


<div style="width: 125px !important;height: 80px !important;"><div style="display: block;"><a href="http://yazarkafe.hurriyet.com.tr" class="BoomadsButtonLink143" target="_blank"><img src="http://widget.boomads.com/images/bumerangWidget/bumerang-yazarkafe-yazarlari-12580-oval.png" alt="Bumerang - Yazarkafe"/></a></div></div><script type="text/javascript"><!--
boomads_widget_client = "3a79633a299c4d28b16bcb1f4a181eb2";
boomads_widget_id = "144";
boomads_widget_width = "0";
boomads_widget_height = "0";
boomads_widget_trackingparameter = "http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/";//-->

</script><script type="text/javascript" src="http://widget.boomads.com/scripts/widget.js"></script>